„ У сусрет Новогодишњим празницима“

Поводом празника који нам предстоје, ЈУ “Центар за социјални рад” у петак, 17.12.2021. организовала је манифестацију под називом  „У сусрет Новогодишњим празницима”.

За малишане, кориснике Центра за социјални рад, организована је кратка представа, а Фазонко је својим триковима учинио ово вече посебним. Можда нам је тешко да повјерујемо, да у нашем граду живе дјеца која су чула за деда Мраза али га никад нису видјела, да живе људи који на те малишане мисле стално, посебно у данима када читав свијет празнује.

Након подјеле пакетића отишли су кући срећни и задовољни, чекајући да им се остваре све жеље које су пожељели, и надајући се да ће их деда Мраз обићи бар још једном у току ове године, јер ништа љепше од срећног и задовољног дјетета. Друштвено одговорне компаније које су и ове године биле уз нас и помогле нам да организујемо ову манифестацију су: “Враница” ГП, “Мг минд”, “Адвокатска фирма Сајић”, “Адвокатска фирма Кевац”, “Тржница”, “Наша банка”, “Le coq”, “Гума М ауто”, “Бањалучка тркачка лига”, “Euroherz”, “Алф-ом”,

“Соковић спорт”, “Сбер банка”, “Lanaco”, “Нлб банка”, “Gatarić multi shop”, “Верно” за донацију лампица, колектив “Центрума” за донацију Новогодишње јелке, накита и новогодишњих пакетића.

 Хвала деда Мразу што је дошао са Сјеверног пола да нас обрадује поклонима, и Фазонку што је мале другаре забавио и усрећио! Захваљујемо вам свима од ❤ што сте били дио ове манифестације.

***

До неког сљедећег сусрета, ми вам желимо да видимо ствари којима окрећемо леђа, да будемо понизнији и хуманији јер ако нас је нешто могла научити претходна година, то је да смо појединачно мали а заједно велики.

Facebook
Twitter
LinkedIn