Завршни радни састанак-Сарајево (УНДП)

Период 16.02.-17.02.2022. године

Представници наше установе отпутовали су на дводневни завршни састанак у Сарајево, који је у организацији УНДП-а.

Учесници пројекта „Жене на изборима у Босни и Херцеговини“ су представници организација цивилног друштва, здравствених и социјалних институција и установа које су учествовале у развоју и успостави социјалних услуга у оквиру пројекта, међу којима је наша установа и представници Градске управе, Одјељења за културу и социјалну политику.

Сврха састанка је представљање процеса успоставе социјалних услуга у партнерским јединицама Локалне самоуправе. Презентовани су видео материјали установа које су радиле на успостави социјалне услуге као и могућност додатног развоја социјалних услуга.

У оквиру пројекта „Жене на изборима у Босни и Херцеговини“ је развијено и успостављено укупно девет социјалних услуга, међу којима су и социјалне услуге које пружа и наш новоотоворени Центар за породицу.

Овом приликом напомињемо да су представници Градске управе, Одјељења за културу и социјалну политику, представили и локални гендер акциони план за период од 2022.-2025. године.
За ЈУ „Центар за социјални рад“ Бања Лука ово је била прилика да размијенимо искуства са колегама из других организација, да представимо оно што смо, уз помоћ донатора и урадили, и да на крају спојимо угодно са корисним и представимо неке наше нове идеје које планирамо да реализујемо у скорије вријеме. 

Facebook
Twitter
LinkedIn