Званична интернет презентација ЈУ “Центар за социјални рад” Бања Лука

LATINICA    |    ĆIRILICA
ЈУ "ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД"
Бања Лука, Република Српска
   НОВОСТИ

АКТИВНОСТИ ЦЕНТРА У ВАНРЕДНОЈ СИТУАЦИЈИ

ЈУ «Центар за социјали рад» Бањалука у оквиру редовних процедура води евиденцију корисника права у бази података. Наиме, сва лица која су корисници права из социјалне заштите, а која остварују посредством ЈУ «Центра за социјални рад» Бањалука су евидентирани. Имајући у виду да је у Граду Бањалуци проглашено ванредна ситуација, као и на територији цијеле [...]

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ПОВОДОМ ДАНА ДЈЕТЕТА

Јавна установа “Центар за социјални рад” Бања Лука угостиће групу дјеце из Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Бања Лука и НВО “Здраво да сте” поводом међународног Дана дјетета. Сви стручни радници из Одјељења за породично-правну заштиту дјеце и породице у Центру биће домаћини дјеци дана 19.11.2014. године у 13 часова и угостити их на свом стручном Вијећу гдје ће дјеца уручити поклоне (своје радове) домаћинима, а домаћини ће разговарати са дјецом и представити им права, мјере заштите и услуге које су доступне дјеци и породици у ЈУ “Центар за социјални рад” Бања Лука.

УСВОЈЕЊЕ У ФОКУСУ

Усвојење као најчешћа тема о којој новинари желе информисати јавност обрађена је у емисији  “У фокусу” дана 13.11.2014. године. Психолог у тиму за усвојење у ЈУ “Центар за социјални рад” Бања Лука, Биљана Самарџија, била је један од гостију у овој емисији гдје је представила улогу и надлежности органа старатељства у поступцима усвојења.

http://lat.rtrs.tv/av/pusti.php?id=42827

 

ОСТАЛЕ НОВОСТИ
> ЛИЦА СА ПРОБЛЕМИМА У МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ Више...
> СЕРИЈА ЕМИСИЈА О ЛИЦИМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ И УСЛУГАМА У СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ Више...
> ДЈЕЧИЈА НЕДЈЕЉА Више...
> МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТАРИХ 01. ОКТОБАР Више...
> УМРЕЖАВАЊЕ ПАРТНЕРА – Припрема дана старих 01. октобра Више...
> Евалуација услуга у партнерству 2013 – 2014 Више...